Om oss

Tjenesten er startet av og driftet av spesialist i allmennmedisin Pål Branæs. Hans motivasjon er å gi tydeligere og mer utfyllende informasjon enn hva mange fastleger eller sykehusleger klarer fra sine ordinære arbeidsplasser med knapp tid, raske konsultasjoner og lange ventelister. Gjennom denne nettsiden har man som målsetning å gi informasjon på en lettforståelig måte slik at vanlige folk får et større utbytte av sine samtaler og besøk med helsevesenet.

Onlinelege vil tilfredsstille det økende kravet folk har til legene

Dagens leger føler i økende grad at de i en ordinær arbeidssituasjon (legekontor/sykehus) ikke klarer å tilfredsstille det kunnskapsbehovet folk har og den tidsfristen de setter idag.

Legen svarer fortrinnsvis utenom sin kontortid og har derfor tid til å dobbeltsjekke svar, benytte oppslagsverk og konferere med kollegaer eller spesialister.

"ENKELTE AV SPØRSMÅLENE GJENNOM DENNE TJENESTEN HADDE JEG IKKE KLART Å BESVARE PÅ EN TRAVEL KONTORDAG UTEN TID TIL Å KUNNE DISKUTERE MED KOLLEGAER, SPESIALISTER ELLER BENYTTE OPPSLAGSVERK. FOLK HAR BEGYNT Å INNSE DETTE. TJENESTENE SOM TILBYS BENYTTES DERFOR STADIG OFTERE SOM SUPPLEMENT ELLER FORBEREDELSE TIL ET VIRKELIG LEGEBESØK"
Pål Branæs (Helsepersonellnummer 8330220)

Onlinelege er enkel å forstå

Onlinelege tilbyr leger med lang erfaring i å formidle informasjon til pasienter fra alle lag i befolkningen og leverer grundige, personlige og lett forståelige svar. Det hender skisser og figurer benyttes for å forenkle forklaringen legene gir.

Spesialist i allmennmedisin Pål Branæs

Pål Branæs – Gründer, svarlege og medisinsk redaktør

Våre leger

Onlinelege betjenes hovedsakelig av spesialist i allmennmedisin Pål Branæs.

Les mer om våre leger her

Oppslagsverk med spørsmål og svar

Onlinelege er en spørsmåls- og svartjeneste hvor svarene fortløpende, men med forsinkelse legges ut for offentligheten (selvsagt 100% anonymt) for å kunne benyttes som et oppslagsverk for interesserte. Man kan reservere seg mot at spørsmålet blir lagt ut for offentligheten.

Internett er generelt oversvømmet av uvesentlig  informasjon hvor det er vanskelig, slitsomt eller umulig å lete frem akkurat det man selv leter etter. I motsetning til mange informasjonskilder på internett vil vi gjøre vårt ytterste for at du skal kunne stole på informasjonen du får fra oss. Dette gjøres ofte ved at det kontaktes spesialister eller ved at det benyttes oppdaterte medisinske oppslagsverk som benyttes av leger på de mest avanserte nivåer og erfaringstrinn. Dette er en mulighet en fastlege ofte ikke har anledning til å benytte seg av på legekontoret.

org.nr.: 989411500

Send inn spørsmål til legen

Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.
Les mer her.

Spør legen nå fra kr 250, -
Det er fullstendig anonymt

Fotolio

Send spørsmål til legen

Hvorfor spørre nettlege?
  • Slipper å møte
  • Slipper å ta fri fra jobb
  • Kan spørre om alt
  • Billig
  • Skriftlig svar
  • Et godt supplement
  • Grundigere svar

    SPØRRE LEGEN NÅ?