Send inn spørsmål

Send inn spørsmålet og motta raskt et detaljert og lett forståelig svar. Ett hundre prosent anonymt. Svarene som gis er oppdatert med siste viten og kontrolleres av spesialist ved behov. I tillegg kan man velge at spørsmål og svar ikke legges ut på nettstedet (skjult svar).

  • Raske svar på PCen din uansett hvor du er. Ingen kø eller fravær fra jobb eller barn.
    Godt beskrivende, personlige og lett forståelige svar.
    Send spørsmålet på ett sted. Slipper å velge hvilken legetype som best passer ditt spørsmål.
    Spør om alt innen helse; sykdom, trygd, førerkort, medisiner eller pasientrettigheter.

Send spørsmål til legen nå


User

Enkel å bruke og helt anonym

Det er veldig enkelt å sende spørsmål, og anonymiteten din er strengt beskyttet av Datatilsynets strenge retningslinjer. Verken personen som mottar spørsmålet eller betalingen vet hvem som sender inn. Neither the person receiving the question nor the payment knows who is submitting.

Her er en enkel oversikt over hvordan du sender inn spørsmålet

Profesjonelle leger

Profesjonelle leger og terapeuter

Uansett hva du lurer på, send spørsmålet til samme sted. Legen som mottar spørsmålet ditt vil kontakte riktig spesialist om nødvendig. The doctor who receives your question will contact the right specialist if needed.


Verifiedvisa

Sikker og enkel betaling

Betaling er enkelt med kort og oppfyller de strenge kravene for handel på Internett.


Helseansvar

Sikkerhet, helse og ansvar

Tjenesten tilbyr informasjon. Dette hjelper deg i diskusjon med leger, å forstå din egen helse og å ta del i avgjørelser legene tar om helsen din. Vi blir ofte brukt som kvalitetssikring av svar legene gir i sitt travle liv, eller som forberedelse til medisinstudier. Flere og flere innser at det er lett å gjøre feil eller dårlige forklaringer på helseproblemer under det korte møtet med leger i dag.Internett-tjenester erstatter kanskje ikke reelle medisinske besøk, men de er veldig godesupplements . Vennligst les vår Vilkår for bruk før du sender inn spørsmålet ditt.

Bli kjent med våre leger

Pål Branæs

Onlinelege har tilgang til mange dyktige allmennleger og spesialister

Spørsmål er ofte sammensatte og krever derfor oftest svar fra en allmennlege. Hvis allmennlegen ikke klarer det, vet han / hun hvem han skal kontakte eller hvordan lese seg opp i anerkjent litteratur om temaet. Dette ligner på en konsultasjon på et legekontor, bortsett fra at nettlegen har bedre tid og kan gi et skriftlig svar.

Mer om legene våre