Bli kjent med våre leger

Pål BranæsOnlinelege har tilgang til mange dyktige allmennleger og spesialister

Spørsmål er ofte sammensatte og krever svar fra allmennlege, eventuelt flere spesialister. Svaret kan bli for upresist og for lite nyansert dersom bare én spesialist skal besvare det. En allmennlege er som regel beste person til å besvare slike spørsmål, og hvis allmennlegen ikke klarer det vet han/hun hvem å kontakte. Dette er tilsvarende slik en konsultasjon på et legekontor foregår, bortsett fra at vi har bedre tid og kan avgi et skriftlig svar.

Mer om våre leger

Send inn spørsmål

Send inn spørsmålet og motta raskt et detaljert og lett forståelig svar. Ett hundre prosent anonymt. Svarene som gis er oppdatert med siste viten og kontrolleres av spesialist ved behov. I tillegg kan man velge at spørsmål og svar ikke legges ut på nettstedet (skjult svar).

  • Raske svar til din PC, der du er. Uten kø eller fravær fra jobb eller barn.
  • Godt beskrivende, personlige og lett forståelige svar.
  • Send spørsmålet ett sted. Slipp å måtte velge hva slags lege som passer ditt spørsmål best.
  • Spør om alt innen helse; sykdom, trygd, førerkort, medisiner eller pasientrettigheter.

Send inn spørsmål til legen nå


Bruker

Brukervennlig og fullstendig anonymt

Det er meget enkelt å sende inn spørsmål og din anonymitet blir strengt ivaretatt gjennom Datatilsynets strenge retningslinjer. Verken den som mottar spørsmål eller betaling vet hvem som sender inn.

Her er en enkel oversikt over hvordan du sender inn spørsmålet

Profesjonelle leger

Profesjonelle leger og terapeuter

Uansett hva du lurer på sender du spørsmålet til samme sted. Legen som tar imot spørsmålet ditt tar kontakt med rett spesialist dersom behov.


Verifiedvisa

Sikker og enkel betaling

Betalingen foregår enkelt med kort, og tilfredstiller de strenge kravene til handel på internett.


Helse ansvar

Trygghet, helse og ansvar

Tjenesten tilbyr informasjon. Denne hjelper deg i diskusjon med leger, til å forstå egen helse og til å ta del i beslutninger leger gjør om helsen din. Vi benyttes ofte som kvalitetssikring av svar leger gir i sin travle hverdag, eller som forberedelse til legetimer. Stadig flere innser at det lett kan begås feil eller gis dårlig forklaring på helsespørsmål i løpet av det korte møtet man får med leger idag. Internettjenester kan ikke erstatte virkelige legebesøk, men de er svært gode supplementer. Les våre bruksvilkår før du sender inn ditt spørsmål.

Vår legetjeneste er ikke en erstatning for faktisk legebesøk, og tjenesten fraskriver seg alt ansvar vedrørende råd om helse og sykdommer. For en sikker vurdering av din tilstand må du ta kontakt med din kontaktperson i den offentlige helsetjenesten.

Org.nr.: 989411500

Webdesign og publiseringsløsning av prod Luminus Webkommunikasjon